Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rangoon

29/05/2017 | Flixfilm

Se Rangoon på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Drama, History, Romance, War
Instruktør: Vishal Bhardwaj
Skuespillere: Kangana Ranaut, Shahid Kapoor, Saif Ali Khan, Manav Vij
Spilletid: 170 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Under 2. verdenskrig underholder vovehalsen Miss Julia soldaterne på den indisk-burmesiske grænse, hvor hun fanges i et spind af kærlighed og bedrag.


Se Rangoon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRangoon havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rangoon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rangoon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rangoon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rangoon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar