Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rangrezz

25/08/2017 | Flixfilm

Se Rangrezz på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Drama
Instruktør: Priyadarshan
Skuespillere: Jackky Bhagnani, Priya Anand, Rajpal Yadav, Amitosh Nagpal
Spilletid: 144 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: I denne genindspilning af den populære tamilske film Naadodigal beslutter tre kammerater at hjælpe en ven med at få sit livs kærlighed mod hendes forældres vilje.


Se Rangrezz på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRangrezz havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rangrezz ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rangrezz herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rangrezz er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rangrezz stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar