Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ranveer vs Wild with Bear Grylls

Ranveer vs Wild with Bear Grylls

08/07/2022 | Flixfilm

Ranveer vs Wild with Bear Grylls på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: James Turner
Skuespillere: Ranveer Singh, Bear Grylls, Karan Kapadia
Spilletid: 70 min
Land: India
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Klik dig gennem denne interaktive special, og hjælp superstjernen Ranveer Singh og eventyreren Bear Grylls med at krydse den serbiske ødemark og finde en sjælden blomst.

Ranveer vs Wild with Bear Grylls (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ranveer vs Wild with Bear Grylls på YouTube.Se Ranveer vs Wild with Bear Grylls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ranveer vs Wild with Bear Grylls (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ranveer vs Wild with Bear Grylls (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ranveer vs Wild with Bear Grylls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ranveer vs Wild with Bear Grylls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar