Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Rapperen Ludacris laver børneserie til Netflix

Rapperen Ludacris laver børneserie til Netflix

11/10/2021 | Flixfilm

karmas verden netflix

På fredag i denne uge har streamingtjenesten Netflix premiere på en ny animationsserie til børn, ‘Karma’s World’ – der på dansk hedder ‘Karmas Verden’ og er med danske stemmer – som er skabt af den prisvindende rapper, skuespiller, komponist og filantrop, Chris ‘Ludacris’ Bridges.

Hver episode i den animerede serie for børn i alderen 6-9 år er fyldt med helt ny original hip-hop musik af Ludacris.

Serien er inspireret af rapperens ældste datter, Karma, og sætter fokus på os mennesker og vores forskelligheder samt det at finde sin egen identitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se en trailer til animationsserien nederst i artiklen.

‘Karma’s World’ følger pigen Karma Grant, en håbefuld musikalsk kunstner og rapper med et stort talent og et endnu større hjerte.

Klog, stærk og dybt empatisk, Karma dedikerer sin sjæl til sangskrivning og får afløb for sine følelser gennem vittige rim leveret med passion, modighed og sin karakteristiske humoristiske kant.

LÆS OGSÅ   Anmelderroste 'Skruk' taber pusten

Serien fokuserer på vigtige temaer som selvværd og selvtillid, identitet, mod til at gå efter sin drøm, kreativitet og fællesskabets betydning for selvudvikling.

Tiårige Karma bruger sin musik til at hjælpe sin familie, venner og lokalsamfundet, og lærer samtidig, hvor meget magt hendes ord har. Hun vil ikke bare dele sin musik med verden … hun vil ændre verden med den!

‘Karma’s World’ har premiere på Netflix Danmark den 15. oktober 2021.
Skriv kommentar