Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rapture

30/03/2018 | Flixfilm

Se Rapture på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: A Boogie Wit Da Hoodie, Logic, 2 Chainz, Aloe Blacc
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Banebrydende kunstnere deler deres livshistorier i denne farverige dokumentarserie, der fortæller om hiphoppens betydning for den globale kultur.


Se Rapture på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRapture (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rapture (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rapture herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rapture er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rapture (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar