Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rasmus Klump

Rasmus Klump

08/04/2017 | Flixfilm

Se Rasmus Klump på Netflix

Indspilningsår: 1997–2000
Genre: Animation, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 5 min
Land: Denmark, Germany
Sprog: Danish, German
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Rasmus Klump er en glad og energisk lille bjørn, der sammen med sine venner, Pingo, Skæg og Pelle, med næbbet fuldt af værktøj, rejser verden rundt og møder nye venner.


Se Rasmus Klump på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRasmus Klump (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rasmus Klump (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rasmus Klump herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rasmus Klump er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rasmus Klump (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar