Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rat Race

15/12/2013 | Flixfilm

Se Rat Race på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Adventure, Comedy
Instruktør: Jerry Zucker
Skuespillere: Breckin Meyer, Jenica Bergere, Cuba Gooding Jr., Carrie Diamond
Spilletid: 112 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Seks par, der samles på et casino i Las Vegas ender på en togstation i New Mexico, hvor en skoletaske fyldt med 2 millioner dollars venter.


Se Rat Race på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRat Race havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rat Race ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rat Race herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rat Race er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rat Race stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar