Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ratched

18/09/2020 | Flixfilm

Se Ratched på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sarah Paulson, Finn Wittrock, Cynthia Nixon, Judy Davis
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I 1947 begynder Mildred Ratched at arbejde som sygeplejerske på et førende psykiatrisk hospital. Men bag hendes smukke ydre lurer et dystert sind.

Ratched (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ratched på Netflix


Anmeldelse: Ratched - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ratched (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ratched (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ratched, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ratched er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Ratched

  1. Jan - kl. 09:58, 20-09-2020:

    Helt kanon serie…
    SÅ alle 8 afsnit i træk, men skal siges jeg har en svaghed for Sarah Paulson. Hun er en kanon skuespiller som burde have vundet flere priser for sine roller.

    Skriv kommentar