Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rats

20/12/2016 | Flixfilm

Se Rats på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Horror
Instruktør: Morgan Spurlock
Skuespillere: Ed Sheehan, Bobby Corrigan, Rick Simeone, Dr. Michael Blum
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Kig nærmere på rotternes væmmelige verden og se, hvordan deres evne for at overleve i nærmest hvilket som helst miljø har ført til katastrofer i verdenshistorien.


Se Rats på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRats havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rats ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rats herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rats er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rats stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar