Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rattle of a Simple Man

Rattle of a Simple Man

07/04/2023 | Flixfilm

Rattle of a Simple Man på Netflix

Produktionsår: 1964
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Muriel Box
Skuespillere: Harry H. Corbett, Diane Cilento, Thora Hird
Spilletid: 96 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: På en tur til en fodboldkamp i London ​​tilbringer den naive Percy utilsigtet natten med en callgirl og udvikler ægte følelser.Se Rattle of a Simple Man på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Rattle of a Simple Man havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rattle of a Simple Man på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Rattle of a Simple Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rattle of a Simple Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rattle of a Simple Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rattle of a Simple Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar