Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rattle the Cage

Rattle the Cage

09/03/2016 | Flixfilm

Se Rattle the Cage på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Majid Al Ansari
Skuespillere: Ali Suliman, Omar Abdulhamid, Abdalla Bu Abed, Ahd
Spilletid: 96 min
Land: United Arab Emirates, Jordan
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Den tidligere alkoholiker Talal vågner i en celle på politistationen i en lille by, hvor han udsættes for en psykotisk sadists manipulation.


Se Rattle the Cage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRattle the Cage havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rattle the Cage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rattle the Cage herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rattle the Cage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rattle the Cage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar