Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rattlesnake: The Ahanna Story

Rattlesnake: The Ahanna Story

02/07/2021 | Flixfilm

Rattlesnake: The Ahanna Story på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Ramsey Nouah
Skuespillere: Stan Nze, Osas Ighodaro, Bucci Franklin
Spilletid: 135 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: I denne stilfulde genindspilning samler et desillusioneret geni et hold til at udføre en række spektakulære kup – men forbrydelserne skaber alt for mange fjender.

Rattlesnake: The Ahanna Story havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rattlesnake: The Ahanna Story på YouTube.Se Rattlesnake: The Ahanna Story på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Rattlesnake: The Ahanna Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rattlesnake: The Ahanna Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rattlesnake: The Ahanna Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rattlesnake: The Ahanna Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar