Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rattlesnake

Rattlesnake

25/10/2019 | Flixfilm

Rattlesnake på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Zak Hilditch
Skuespillere: Carmen Ejogo, Theo Rossi, Emma Greenwell
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: En mystisk fremmed redder hendes datter fra et farligt slangebid. Men som betaling må denne enlige mor gøre noget frygteligt.

Rattlesnake havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rattlesnake på YouTube.Se Rattlesnake på Netflix
Anmeldelse: Rattlesnake

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Rattlesnake ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rattlesnake stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rattlesnake, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rattlesnake er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar