Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ravenous

02/03/2018 | Flixfilm

Se Ravenous på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Horror
Instruktør: Robin Aubert
Skuespillere: Marc-André Grondin, Monia Chokri, Charlotte St-Martin, Micheline Lanctôt
Spilletid: 104 min
Land: Canada
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: I denne thriller ødelægger zombier en landsby i Quebec, og en blandet flok beboere må derfor flygte fra de inficerede horder.


Se Ravenous på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRavenous (Les affamés) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ravenous (Les affamés) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ravenous herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ravenous (Les affamés) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ravenous stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar