Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ravenous

02/03/2018 | Flixfilm

Se Ravenous på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Drama, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Robin Aubert
Skuespillere: Marc-André Grondin, Monia Chokri, Charlotte St-Martin, Micheline Lanctôt
Spilletid: 104 min
Land: Canada
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.9

Handling: I denne thriller ødelægger zombier en landsby i Quebec, og en blandet flok beboere må derfor flygte fra de inficerede horder.

Ravenous (Les affamés) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ravenous på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ravenous (Les affamés) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ravenous stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ravenous, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ravenous (Les affamés) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar