Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ray Harryhausen: Special Effects Titan

12/11/2013 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Gilles Penso
Skuespillere: Ray Harryhausen, Peter Jackson, Terry Gilliam, Guillermo del Toro
Spilletid: 90 min
Land: France
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.5

Resumé: Den legendariske Ray Harryhausen, filmindustriens mest beundrede og betydningsfulde special effects-auteur, er emnet for Gilles Pensos definitive dokumentar.


Se Ray Harryhausen: Special Effects Titan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ray Harryhausen: Special Effects Titan havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ray Harryhausen: Special Effects Titan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ray Harryhausen: Special Effects Titan herunder:Fra premieredatoen (12. november, 2013) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Ray Harryhausen: Special Effects Titan er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Ray Harryhausen: Special Effects Titan stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar