Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ray Harryhausen: Special Effects Titan

Ray Harryhausen: Special Effects Titan

12/11/2013 | Flixfilm

Se Ray Harryhausen: Special Effects Titan på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Gilles Penso
Skuespillere: Ray Harryhausen, Peter Jackson, Terry Gilliam, Guillermo del Toro
Spilletid: 90 min
Land: France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Den legendariske Ray Harryhausen, filmindustriens mest beundrede og betydningsfulde special effects-auteur, er emnet for Gilles Pensos definitive dokumentar.


Se Ray Harryhausen: Special Effects Titan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRay Harryhausen: Special Effects Titan havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ray Harryhausen: Special Effects Titan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ray Harryhausen: Special Effects Titan herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ray Harryhausen: Special Effects Titan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ray Harryhausen: Special Effects Titan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar