Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ray Romano: Right Here, Around the Corner

Ray Romano: Right Here, Around the Corner

05/02/2019 | Flixfilm

Ray Romano: Right Here, Around the Corner på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Michael Showalter
Skuespillere: Ray Romano, Ryan Reiss, Richard Sarvate
Spilletid: 58 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Ray Romano trådte sine barnesko inden for standup på Comedy Cellar i New York. Efter 23 års fravær vender han nu tilbage til stedet, hvor det hele begyndte.

Ray Romano: Right Here, Around the Corner havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ray Romano: Right Here, Around the Corner på YouTube.Se Ray Romano: Right Here, Around the Corner på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ray Romano: Right Here, Around the Corner ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ray Romano: Right Here, Around the Corner stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ray Romano: Right Here, Around the Corner, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ray Romano: Right Here, Around the Corner er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar