Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ray Romano: Right Here, Around the Corner

Ray Romano: Right Here, Around the Corner

05/02/2019 | Flixfilm

Se Ray Romano: Right Here, Around the Corner på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Michael Showalter
Skuespillere: Ray Romano, Ryan Reiss, Richard Sarvate
Spilletid: 58 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Ray Romano trådte sine barnesko inden for standup på Comedy Cellar i New York. Efter 23 års fravær vender han nu tilbage til stedet, hvor det hele begyndte.


Se Ray Romano: Right Here, Around the Corner på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRay Romano: Right Here, Around the Corner havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ray Romano: Right Here, Around the Corner ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ray Romano: Right Here, Around the Corner herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ray Romano: Right Here, Around the Corner er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ray Romano: Right Here, Around the Corner stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar