Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ray

01/04/2018 | Flixfilm

Ray på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktion: Taylor Hackford
Skuespillere: Jamie Foxx, Regina King, Kerry Washington
Spilletid: 152 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Jamie Foxx skildrer blueslegenden Ray Charles, der rejste sig fra mørket og overvandt sin kamp for at blive verdensberømt.

Ray havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ray på YouTube.Se Ray på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ray ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ray stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ray, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ray er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar