Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Raya and Sakina

Raya and Sakina

22/05/2020 | Flixfilm

Se Raya and Sakina på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da en bølge af røverier og mord mod og på kvinder hærger Egypten i det 20. århundrede, fører jagten på mistænkte til to skumle søstre. Baseret på en sand historie.


Se Raya and Sakina på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Raya and Sakina havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Raya and Sakina ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Raya and Sakina:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Raya and Sakina er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Raya and Sakina stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar