Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Raya and Sakina

Raya and Sakina

22/05/2020 | Flixfilm

Raya and Sakina på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en bølge af røverier og mord mod og på kvinder hærger Egypten i det 20. århundrede, fører jagten på mistænkte til to skumle søstre. Baseret på en sand historie.

Raya and Sakina havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Raya and Sakina på YouTube.Se Raya and Sakina på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Raya and Sakina ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Raya and Sakina stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Raya and Sakina, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Raya and Sakina er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar