Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Re-emigrantes

Re-emigrantes

16/11/2022 | Flixfilm

Re-emigrantes på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktion: Óscar Parra de Carrizosa
Skuespillere: Fernando Esteso, Valentín Paredes, Álvaro Palomo
Spilletid: 84 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 3.0

Handling: Hårde tider tvinger Brione-familien til at tage tilbage til deres landsby, hvor alle indbyggerne lever i harmoni og de gode tider bare fortsætter – eller slutter.

Re-emigrantes havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Re-emigrantes på YouTube.Se Re-emigrantes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Re-emigrantes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Re-emigrantes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Re-emigrantes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Re-emigrantes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar