Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Reaction

20/06/2019 | Flixfilm

Se Reaction på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy
Instruktør: Leone Marucci
Skuespillere: David Shackelford, Rachel Brenna, Nicole Randall Johnson, Bryan Law
Spilletid: 77 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: En række drab på tilsyneladende tilfældige mennesker forvirrer politiet, der må lede efter en morder, der kan have en forbindelse til dem alle.


Se Reaction på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkReaction havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Reaction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Reaction herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Reaction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reaction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar