Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Reaction

20/06/2019 | Flixfilm

Reaction på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Husam El-Gohari
Skuespillere: Maged Abdulazim, Shaker Abdulhayy, Mahmoud Abdulmoghni
Spilletid: 90 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 4.4

Handling: En række drab på tilsyneladende tilfældige mennesker forvirrer politiet, der må lede efter en morder, der kan have en forbindelse til dem alle.

Reaction havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Reaction på YouTube.Se Reaction på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Reaction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reaction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Reaction, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Reaction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar