Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Read It and Weep

Read It and Weep

01/01/2016 | Flixfilm

Se Read It and Weep på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Paul Hoen
Skuespillere: Kay Panabaker, Danielle Panabaker, Alexandra Krosney, Marquise C. Brown
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Et mobbeoffer dokumenterer sin smerte i en dagbog og bliver berømt, da hun ved et uheld indsender sin bog til en skrivekonkurrence.


Se Read It and Weep på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRead It and Weep havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Read It and Weep ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Read It and Weep herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Read It and Weep er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Read It and Weep stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar