Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ready Player One

Ready Player One

23/01/2019 | Flixfilm

Se Ready Player One på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, Lena Waithe
Spilletid: 140 min
Land: USA, India
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: I en verden på sammenbruddets rand fører en talentfuld gamer an i en række udfordringer for at vinde ejerskabet over et gigantisk virtual reality-univers.


Se Ready Player One på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ready Player One havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ready Player One ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ready Player One:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ready Player One er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ready Player One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar