Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ready Player One

Ready Player One

23/01/2019 | Flixfilm

Se Ready Player One på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn
Spilletid: 140 min
Land: United States, India
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I en verden på sammenbruddets rand fører en talentfuld gamer an i en række udfordringer for at vinde ejerskabet over et gigantisk virtual reality-univers.

Ready Player One havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ready Player One på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ready Player One ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ready Player One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ready Player One, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ready Player One er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar