Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ready to Mingle

Ready to Mingle

02/10/2019 | Flixfilm

Ready to Mingle på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Luis Javier Henaine
Skuespillere: Cassandra Ciangherotti, Gabriela de la Garza, Irán Castillo
Spilletid: 2 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da den mand, hun troede, hun skulle giftes med, slår op med hende, deltager Ana i et kursus for singlepiger, som leder efter en ægtemand.

Ready to Mingle havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ready to Mingle på YouTube.Se Ready to Mingle på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ready to Mingle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ready to Mingle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ready to Mingle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ready to Mingle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar