Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ready to Mingle

Ready to Mingle

02/10/2019 | Flixfilm

Se Ready to Mingle på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Luis Javier Henaine
Skuespillere: Cassandra Ciangherotti, Gabriela de la Garza, Irán Castillo, Sophie Alexander-Katz
Spilletid: 95 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Da den mand, hun troede, hun skulle giftes med, slår op med hende, deltager Ana i et kursus for singlepiger, som leder efter en ægtemand.


Se Ready to Mingle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkReady to Mingle havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ready to Mingle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ready to Mingle herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ready to Mingle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ready to Mingle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar