Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Real Rob

29/09/2017 | Flixfilm

Se Real Rob på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rob Schneider, Patricia Maya Schneider, Jamie Lissow, Miranda Scarlett Schneider
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Oplev komikeren og skuespilleren Rob Schneiders verden i denne komedieserie, der følger op- og nedturene i hans karriere og familieliv.


Se Real Rob på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkReal Rob (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Real Rob (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Real Rob herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Real Rob er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Real Rob (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar