Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Real Steel

Real Steel

05/05/2014 | Flixfilm

Se Real Steel på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Drama, Family, Sci-Fi, Sport
Instruktør: Shawn Levy
Skuespillere: Hugh Jackman, Dakota Goyo, Evangeline Lilly, Anthony Mackie
Spilletid: 127 min
Land: USA, India
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Den afdankede eksbokser Charlie slår sig modvilligt sammen med sin søn Max om at bygge en bokserobot, som kan blive en udfordrer til mesterskabstitlen i robotboksning.


Se Real Steel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkReal Steel havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Real Steel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Real Steel herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Real Steel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Real Steel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar