Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Really Love

Really Love

25/08/2021 | Flixfilm

Really Love på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Angel Kristi Williams
Skuespillere: Kofi Siriboe, Yootha Wong-Loi-Sing, Uzo Aduba
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En lovende, sort kunstmaler forsøger at slå igennem på den konkurrenceprægede kunstscene, mens han indleder et uventet forhold til en ambitiøs jurastuderende.

Really Love havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Really Love på YouTube.Se Really Love på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Really Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Really Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Really Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Really Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar