Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Realms

03/12/2019 | Flixfilm

Se Realms på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Horror, Mystery
Instruktør: Daric Gates
Skuespillere: Ryan Kelley, Madison McKinley, Praya Lundberg, Pichaya Nitipaisalkul
Spilletid: 90 min
Land: Thailand, USA, Malaysia
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 3.6

Handling: Efter et fejlslagent bankkup i Bangkok søger to amerikanske bankrøvere og deres tre gidsler tilflugt i en afsidesliggende villa, hvor en mørk magt hersker.Se Realms på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Realms havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Realms ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Realms:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Realms er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Realms stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar