Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rea(L)ove

Rea(L)ove

28/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Rea(L)ove på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Atsushi Tamura
Spilletid: 40 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: En gruppe mænd og kvinder, der alle bærer på en mørk hemmelighed, leder efter kærligheden i dette anderledes datingshow med den tidligere playboy Atsushi Tamura som vært.


Se Rea(L)ove på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rea(L)ove (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rea(L)ove (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rea(L)ove herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rea(L)ove er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rea(L)ove (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar