Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings

Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings

23/11/2021 | Flixfilm

Se Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Et bilsammenstød, som udviklede sig til en kidnapning, får dokumentaristen Roberto Hernández til at afsløre sandheden om Mexicos mangelfulde retssystem.

Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings på YouTube.Se Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar