Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings

Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings

23/11/2021 | Flixfilm

Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Et bilsammenstød, som udviklede sig til en kidnapning, får dokumentaristen Roberto Hernández til at afsløre sandheden om Mexicos mangelfulde retssystem.

Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings på YouTube.Se Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar