Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rebecca

21/10/2020 | Flixfilm

Rebecca på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktion: Ben Wheatley
Skuespillere: Lily James, Armie Hammer, Kristin Scott Thomas
Spilletid: 123 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En ung, nygift kvinde flytter ind på sin mands imposante familiegods, hvor hendes liv kompliceres af hans dystre husholderske og skyggen af hans afdøde hustru.

Rebecca havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rebecca på YouTube.Se Rebecca på Netflix
Anmeldelse: Rebecca

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Rebecca ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rebecca stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rebecca, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rebecca er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar