Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rebel Cheer Squad: A Get Even Series

Rebel Cheer Squad: A Get Even Series

29/07/2022 | Flixfilm

Rebel Cheer Squad: A Get Even Series på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lashay Anderson, Amelia Brooks, Ashling O'Shea
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Tre cheerleaders på en fornem privatskole genopliver deres tidligere klassekammeraters klub imod mobning og går sammen om at bekæmpe uretfærdighed.

Rebel Cheer Squad: A Get Even Series (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rebel Cheer Squad: A Get Even Series på YouTube.Se Rebel Cheer Squad: A Get Even Series på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rebel Cheer Squad: A Get Even Series (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rebel Cheer Squad: A Get Even Series (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rebel Cheer Squad: A Get Even Series, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rebel Cheer Squad: A Get Even Series er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar