Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rebel in the Rye

Rebel in the Rye

15/11/2021 | Flixfilm

Rebel in the Rye på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktion: Danny Strong
Skuespillere: Nicholas Hoult, Kevin Spacey, Victor Garber
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Den unge J.D. Salinger kæmper med at skrive sin klassiske roman Griberen i rugen, imens han oplæres af en krævende mentor.

Rebel in the Rye havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rebel in the Rye på YouTube.Se Rebel in the Rye på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Rebel in the Rye ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rebel in the Rye stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rebel in the Rye, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rebel in the Rye er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar