Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Rebel Moon: The Zack Snyder Cut’ er en time længere

‘Rebel Moon: The Zack Snyder Cut’ er en time længere

25/08/2023 | Flixfilm

Forleden kunne streamingtjenesten Netflix løfte sløret for første trailer til Zack Snyders intergalaktiske actionbrag ‘Rebel Moon’, som får premiere sidst på året.

Første film, som er instrueret af Zack Snyder, har titlen ‘Rebel Moon: A Child of Fire’ får premiere 22. december, mens ‘Rebel Moon: The Scargiver’ kommer den 19. april, 2024.

Men allerede nu kan Netflix og instruktøren afsløre, at der er meget mere i vente.

Der vil nemlig blive frigivet “directors cut” af filmene – med andre ord et “Zack Snyder Cut”, da instruktøren er berømt og berygtet for forlængede udgaver af sine film, heriblandt ‘Justice League’ fra 2014, som blev over 4 timer lang efter at været i hænderne på Zack Snyder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Zack Snyder fortæller til mediet Tudum, at der er op til en times ekstramateriale og noget er optaget direkte til “Zack Snyder Cut”.

Foruden at ‘Rebel Moon: Directors Cut’ bliver længere så er den også tiltænkt et mere dedikeret publikum og kommer i en R-rated udgave med mere vold og action.

LÆS OGSÅ:   'One Piece' får flere afsnit

Den normale udgave er tiltænkt et bredere publikum.

Det episke rumeventyr foregår i en fredelig koloni i udkanten af galaksen, der ser sig truet af hærene fra den tyranniske Regent Balisarius (Fra Fee). Kora (spillet af Sofia Boutella), en mystisk fremmed, der lever blandt landsbyboerne, er deres bedste håb for overlevelse.

Kora får til opgave at finde veltrænede krigere, der vil forene sig med hende for at tage en tilsyneladende umulig kamp op mod Moder Verden. Hun samler en lille gruppe krigere bestående af fremmede, oprørere, bønder og krigsforældreløse fra forskellige verdener.

Se ‘Rebel Moon: A Child of Fire’ på Netflix Danmark fra den 22. december.
Skriv kommentar