Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Rebel Moon: The Zack Snyder Cut’ får premieredato

‘Rebel Moon: The Zack Snyder Cut’ får premieredato

11/06/2024 | Flixfilm

Zack Snyders episk sci-fi-eventyr ‘Rebel Moon’ er tilbage – denne gang i Directors Cut!

Streamingtjenesten Netflix har nemlig netop afsløret premieredatoen på ‘Rebel Moon – Chapter One: Chalice of Blood’ og ‘Rebel Moon – Chapter Two: Curse of Forgiveness’, som er navnene af de forlængede versioner af henholdvis ‘A Child Of Fire‘ og ‘The Scargiver‘.

Begge film kan streames på Netflix den 2. august.

Dyk endnu dybere ned i mytologien og galskaben i Zack Snyders episke sci-fi saga i den endnu mere sexede og blodige verden i de ekstra lange versioner af Netflix-hittet ‘Rebel Moon’.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Rebel Moon – Chapter One: Chalice of Blood’ har en spilletid på 3 timer og 21 minutter, mens at ‘Rebel Moon – Chapter Two: Curse of Forgiveness’ er 2 timer og 50 minutter.

Det giver i alt en forlænget spilletid på næsten 2 timer i forhold til de originale versioner!

I Snyders Director’s Cut versioner lever en fredelig koloni på kanten af en galakse, men da de trues af en tyrannisk magthavers hær, bliver Kora (Sofia Boutella) – en mystisk fremmed, der bor blandt landsbyboerne – deres største håb for overlevelse.

Med den opgave at finde trænede krigere, der vil slutte sig til hende i en umulig kamp mod overmagten, samler Kora en lille gruppe krigere, outsiders, oprørere, bønder og forældreløse børn fra krige i forskellige verdener, der deler et fælles behov for befrielse og hævn.

LÆS OGSÅ:   Se teaser til sidste sæson af 'Arcane'

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens skyggen af et helt rige hviler over den mest usædvanlige af alle måner, udkæmpes en kamp om en galakses skæbne, og i processen dannes en ny hær af helte.

Det bliver spændende at se om ‘Rebel Moon – The Director’s Cut’ bidrager med noget ekstra til historien da vores anmelder mildesttalt ikke var imponeret over de originale film som han kun kunne kvittere med to stjerner. Læs anmeldelserne til ‘Rebel Moon — Part One: A Child of Fire‘ og ‘Rebel Moon — Part Two: The Scargiver‘.

‘Rebel Moon – Chapter One: Chalice of Blood’ og ‘Rebel Moon – Chapter Two: Curse of Forgiveness’ har premiere på Netflix Danmark den 21. august.
Skriv kommentar