Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rebelde

05/01/2022 | Flixfilm

Se Rebelde på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: Azul Guaita Bracamontes, Franco Masini, Sergio Mayer Mori
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Mens Elite Way School starter på et nyt semester, truer en velkendt fjende – et hemmeligt selskab kaldet Logen – med at ødelægge førsteårselevernes musikalske håb.

Rebelde (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rebelde på YouTube.Se Rebelde på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rebelde (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rebelde (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rebelde, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rebelde er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar