Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » RebellComedy: Straight Outta the Zoo

RebellComedy: Straight Outta the Zoo

16/03/2021 | Flixfilm

Se RebellComedy: Straight Outta the Zoo på Netflix

Indspilningsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktør: Ladislaus Kiraly
Skuespillere: Khalid Bounouar, Alain Frei, Babak Ghassim, Benaissa Lamroubal
Spilletid: 74 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 4.9

Handling: Tegneserierne fra RebellComedy indtager rampelyset og tackler forvekslet identitet, ældre influencere, vores mangelfulde opfattelser af dyr med mere.

RebellComedy: Straight Outta the Zoo havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se RebellComedy: Straight Outta the Zoo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om RebellComedy: Straight Outta the Zoo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at RebellComedy: Straight Outta the Zoo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame RebellComedy: Straight Outta the Zoo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til RebellComedy: Straight Outta the Zoo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar