Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rebellion

Rebellion

22/02/2019 | Flixfilm

Rebellion på Netflix

Produktionsår: 2016–2019
Genre: Drama, History, War
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michael Ford-FitzGerald, Jordanne Jones, Brian Gleeson
Spilletid: 258 min
Land: Ireland
Sprog: English, Irish Gaelic
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Mens 1. verdenskrig raser, vælger tre kvinder og deres familier i Dublin side i den voldelige påskeopstand mod det britiske styre.

Rebellion (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rebellion på YouTube.Se Rebellion på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Rebellion (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rebellion (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rebellion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rebellion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.3 kommentarer til Rebellion

  1. Eva Fitzpatrick - kl. 19:58, 14-04-2016:

    Er der nogen der ved hvor The Rebellion er blevet af?? Den var fremme et par dage og så, pist borte??det var rart, hvis der blev meddelt noget om det?

  2. Kim J - kl. 08:20, 21-04-2016:

    Jeg undrer mig også – et forsøg på at få en forklaring hos Netflix, endte i en gang sort tågesnak.

  3. Katinka - kl. 09:37, 30-04-2016:

    Hvor er denne serie blevet af?

Skriv kommentar