Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rebellion

Rebellion

01/09/2014 | Flixfilm

Se Rebellion på Netflix

Produktionsår: 2016–2019
Genre: Drama, History, War
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michael Ford-FitzGerald, Jordanne Jones, Brian Gleeson
Spilletid: 258 min
Land: Ireland
Sprog: English, Irish Gaelic
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Da franske frihedskæmpere tager 30 gidsler på en ø og igangsætter en politisk krise, dykker specialstyrkernes kaptajn Philippe ned i forhandlingerne.

Rebellion havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rebellion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rebellion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rebellion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rebellion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rebellion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar