Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rebellion

Rebellion

01/09/2014 | Flixfilm

Se Rebellion på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Drama, History
Instruktør: Mathieu Kassovitz
Skuespillere: Mathieu Kassovitz, Iabe Lapacas, Malik Zidi, Alexandre Steiger
Spilletid: 136 min
Land: France, New Caledonia
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Da franske frihedskæmpere tager 30 gidsler på en ø og igangsætter en politisk krise, dykker specialstyrkernes kaptajn Philippe ned i forhandlingerne.


Se Rebellion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRebellion havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rebellion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rebellion herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rebellion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rebellion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar