Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rebirth

15/07/2016 | Flixfilm

Se Rebirth på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Thriller
Instruktør: Karl Mueller
Skuespillere: Fran Kranz, Adam Goldberg, Nicky Whelan, Kat Foster
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: Den længe savnede ven Zack sender forstadsfaderen Kyle på en bus til et genfødselsseminar og dermed ned i et hul af psykodrama, forførelse og vold.


Se Rebirth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRebirth havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rebirth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rebirth herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rebirth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rebirth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar