Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reboot: The Guardian Code

Reboot: The Guardian Code

28/09/2018 | Flixfilm

Se Reboot: The Guardian Code på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Comedy, Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ty Wood, Ajay Friese, Gabriel Darku, Hannah Vandenbygaart
Spilletid: 30 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.7

Handling: Fire it-kyndige teenagere bruger deres færdigheder som cybersuperhelte på en række hemmelige missioner for at redde verden.

Reboot: The Guardian Code (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Reboot: The Guardian Code på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Reboot: The Guardian Code (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reboot: The Guardian Code (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Reboot: The Guardian Code, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Reboot: The Guardian Code er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar