Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reboot: The Guardian Code

Reboot: The Guardian Code

28/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Reboot: The Guardian Code på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Action, Comedy, Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ty Wood, Ajay Friese, Gabriel Darku, Hannah Vandenbygaart
Spilletid: 30 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.7

Resumé: Fire it-kyndige teenagere bruger deres færdigheder som cybersuperhelte på en række hemmelige missioner for at redde verden.


Se Reboot: The Guardian Code på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Reboot: The Guardian Code (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Reboot: The Guardian Code (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Reboot: The Guardian Code herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Reboot: The Guardian Code er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reboot: The Guardian Code (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar