Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rebounce

21/12/2015 | Flixfilm

Se Rebounce på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama
Instruktør: Heidi Maria Faisst
Skuespillere: Frederikke Dahl Hansen, Anne Sofie Espersen, Kirsten Olesen, Niels Skousen
Spilletid: 92 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: En kvinde, der for nylig er blevet løsladt, finder sammen med sin teenagedatter igen og introducerer hende straks til en verden af stoffer og tvivlsomme mænd.


Se Rebounce på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRebounce havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rebounce ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rebounce herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rebounce er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rebounce stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar