Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Recep İvedik

Recep İvedik

10/03/2017 | Flixfilm

Se Recep İvedik på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En mand finder en rig mands tegnebog og tager på en strabadserende tur i en gammel bil for at aflevere den. Gammel kærlighed og et nyt liv i luksus venter ham.


Se Recep İvedik på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRecep İvedik havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Recep İvedik ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Recep İvedik herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Recep İvedik er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Recep İvedik stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar