Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reckoning

Reckoning

01/05/2020 | Flixfilm

Se Reckoning på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Aden Young, Sam Trammell, Simone Kessell, Milly Alcock
Spilletid: 460 min
Land: Australia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da en lokal teenager bliver myrdet i deres rolige forstadsmiljø, forsøger to fædre at beskytte deres familier, mens de holder deres indre dæmoner i skak.Se Reckoning på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Reckoning (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Reckoning (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Reckoning:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Reckoning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reckoning (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Reckoning

  1. Sim - kl. 03:34, 17-05-2020:

    Den var go, glæder mig til sæson 2!

    Skriv kommentar