Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Reconstruction

Reconstruction

06/02/2015 | Flixfilm

Reconstruction på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Christoffer Boe
Skuespillere: Nikolaj Lie Kaas, Maria Bonnevie, Krister Henriksson
Spilletid: 90 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, Swedish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Fotografen Alex og den smukke Aimee mødes tilfældigt og forelsker sig over et intenst døgn, hvor de sætter tilværelsen på spil og oplever, at ethvert valg har en pris.

Reconstruction havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Reconstruction på YouTube.Se Reconstruction på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Reconstruction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Reconstruction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Reconstruction, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Reconstruction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar