Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Record of Youth

Record of Youth

04/11/2020 | Flixfilm

Record of Youth på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Park Bo-gum, Park So-dam, Woo-Seok Byeon
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.2

Handling: To skuespillere og en makeupartist kæmper for at klare sig i en verden, der lægger mere vægt på, hvor de kommer fra, end hvad de drømmer om.Se Record of Youth på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Record of Youth (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Record of Youth på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Record of Youth (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Record of Youth (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Record of Youth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Record of Youth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar