Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rectify

20/07/2017 | Flixfilm

Se Rectify på Netflix

Indspilningsår: 2013–2016
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Aden Young, Abigail Spencer, J. Smith-Cameron
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: 18-rige Daniel dømmes for voldtægt og mord og sidder næsten 20 år i fængsel, indtil den dag, DNA-beviser skaber tvivl om hans skyld.

Rectify (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rectify på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rectify (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rectify (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rectify, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rectify er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Rectify

 1. Britta monrad - kl. 23:39, 14-09-2015:

  Hallo dansk Netflix
  har lige set sæson 1 af Rectify, hvornår kommer sæson 2 det er frigivet i USA og sæson 3 er også produceret.
  VH Britta

 2. Tina - kl. 23:50, 20-11-2015:

  Ja hvornår kommer sæson 2 🙂

  Skriv kommentar