Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Red

02/11/2020 | Flixfilm

Se Red på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Robert Schwentke
Skuespillere: Bruce Willis, Mary-Louise Parker, Heidi von Palleske, Jefferson Brown
Spilletid: 111 min
Land: USA, China
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Den tidligere CIA-agent Frank Moses nyder sit normale liv, men tvinges tilbage til gamle vaner, da en snigmorder retter sigtekornet mod ham.

Red havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Red på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Red ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Red stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Red, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Red er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar