Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Red Butterfly

Red Butterfly

15/11/2016 | Flixfilm

Se Red Butterfly på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Jon Stone Alston
Skuespillere: Diogo Morgado, Christine Evangelista, Wilson Jermaine Heredia, Laurence Mason
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Et forsøg på at dække over en dødelig overdosis går grueligt galt og vender to gamle venner mod både politiet og en magtfuld lokal gangster.


Se Red Butterfly på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRed Butterfly havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Red Butterfly ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Red Butterfly herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Red Butterfly er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Red Butterfly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar