Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Red Butterfly

Red Butterfly

15/11/2016 | Flixfilm

Red Butterfly på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktion: Jon Alston
Skuespillere: Diogo Morgado, Christine Evangelista, Wilson Jermaine Heredia
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Et forsøg på at dække over en dødelig overdosis går grueligt galt og vender to gamle venner mod både politiet og en magtfuld lokal gangster.

Red Butterfly havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Red Butterfly på YouTube.Se Red Butterfly på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Red Butterfly ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Red Butterfly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Red Butterfly, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Red Butterfly er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar