Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Red Carpet

Red Carpet

30/12/2016 | Flixfilm

Se Red Carpet på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Reza Attaran
Skuespillere: Mark Ansari, Reza Attaran, Jamal Hashemi, Malihe Khosravani
Spilletid: 75 min
Land: Iran, France
Sprog: Persian, English, French
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: En voksenfilmsinstruktør drømmer om succes og går sammen med tre andre om at lokke en topskuespillerinde til at spille i hovedrollen i sin nye film.


Se Red Carpet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRed Carpet havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Red Carpet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Red Carpet herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Red Carpet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Red Carpet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar