Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Red Dawn

01/06/2018 | Flixfilm

Se Red Dawn på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Drama
Instruktør: Dan Bradley
Skuespillere: Chris Hemsworth, Josh Peck, Josh Hutcherson, Adrianne Palicki
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Da nordkoreanske styrker invaderer amerikansk jord, lader marinesoldaten Jed Eckert og en gruppe af hans teenagevenner sig fange og organiserer modstandskampen.


Se Red Dawn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRed Dawn havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Red Dawn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Red Dawn herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Red Dawn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Red Dawn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar